Alternatíva k celotelovému kúpeľu v podobe zásaditých pančúch a návlekov

Počuli ste už niekedy o zásaditých pančuchách a návlekoch? Značka P. Jentschura už 25 rokov vyrába a ponúka kvalitné zásadité produkty pre starostlivosť o telo. Príroda sa svojou dokonalosťou slúži ako model ich filozofie.

Zásadité pančuchy a návleky sú modernou alternatívou k celotelovým kúpeľom, a spĺňajú tak požiadavky ekologickej udržateľnosti.

Zásadité pančuchy

Zásadité pančuchy patria medzi kvalitný textil P. Jentschura AlkaWear a sú "textilným kúpeľom pre nohy" - či už doma alebo na cestách. Sú pohodlné, praktické, časovo nenáročné a zmestia sa do každého kufra. Jednoduchá skrášľujúca procedúra pre krásne upravené a atraktívne nohy je vhodná vo všetkých fázach odpočinku počas dňa alebo v noci. Doprajte svojim nohám a chodidlám len to najlepšie.

Pri ťažkostiach môžu byť zásadité pančuchy nosené tiež na pažiach a rukách.

Pozrieť v eShope >

Zásadité návleky

Či už pri športe, v práci alebo v každodennom živote - pružné a nekĺzavé zásadité návleky AlkaWear umožňujú nenápadné nosenie v ktorúkoľvek dennú dobu a zvyšujú váš pocit pohodlia. Či už doma alebo na cestách: s návlekmi zostávate fit a flexibilní vo všetkých situáciách.

Zásadité návleky sú modernou alternatívou k celotelovým kúpeľom, a spĺňajú tak požiadavky ekologickej udržateľnosti. Podporujú regeneráciu po fyzickej aktivite a poskytujú osvieženie v horúcich dňoch. Návleky pôsobia vďaka neutrálnej farbe nenápadne ako počas športu, tak pri každodennom nosení. Navyše sú veľmi pohodlné.

Pozrieť v eShope >