Prirodzene krásna a pevná pokožka vďaka kefovaniu

Pravidelné kefovanie tela zaistí nielen hladkú a zdravú pokožku, ale podporuje aj tok lymfy, a tým čistí telo i zvnútra!

Dr. Jentschura prichádza s radou kief, ktoré môžete použiť na suché i mokré kefovanie pokožky tela i pokožky hlavy, pretože zdravá pokožka udržuje čisté telo.

Lupiny, zrohovatená pokožka alebo dokonca silné potenie môžu znamenať, že je organizmus narušený alebo že sú preťažené vylučovacie orgány (obličky alebo pečeň).

Naša koža, náš najväčší vylučovací orgán, významne prispieva k vylučovaniu kyselín, ako je napr. kyselina mravčia, kyselina mliečna alebo kyselina močová. Hlavnú úlohu tu hrajú potné a mazové žľazy. Tieto žľazy vylučujú látky rozpustné vo vode a tuku, ktoré boli najprv odfiltrované v našom lymfatickom systéme.

Energetická kefa

Suché kefovanie je prirodzenou detoxikáciou pre pokožku a súčasne ochranou proti starnutiu!

Spoznáme to najmä na spojivovom tkanive. Kefovanie tela je zvlášť vhodné na celulitídu, strie alebo upchaté póry. Jemný exfoliačný účinok štetín podporuje krvný obeh, aktivuje lymfatický systém a odstraňuje odumreté kožné bunky. Dochádza k aktivácii krvného a lymfatického obehu, odstránenie škodlivín a spojivové tkanivo je vyčistené. Zlepšené prekrvenie urýchľuje regeneráciu tkanív vďaka lepšiemu zásobovaniu kyslíkom a živinami. Pokožka je vďaka tomu hladká a žiarivá.

Pozrieť v eShope >


Profesionálna vlasová kefa

Luxusná profesionálna vlasová kefa dodáva vlasom prirodzený lesk a je vhodná aj na starostlivosť o suché a rozštiepené končeky. Prírodné štetiny stimulujú prekrvenie, a tým podporujú dôležité čistenie a regeneráciu vlasovej pokožky so stovkami tisíc potných a mazových žliaz. Rast vlasov je stimulovaný a kožný maz sa vďaka kefe dostane jemne do dĺžok vlasov, čo podporí ich prirodzený lesk - najjednoduchšia a najprirodzenejšia starostlivosť o vlasy.

Pozrieť v eShope >


Kúpeľová kefa s rukoväťou

Doprajte si vitalizujúcu a relaxačnú masáž kefou s rukoväťou počas zásaditého kúpeľa. Mokré kefovanie je vynikajúci spôsob, ako hýčkať predovšetkým hornú a dolnú časť chrbta. Pomocou kefy si môžeme ľahko kefovať aj nohy a chodidlá.

Kefa s rukoväťou je ideálna pre intenzívne a povzbudzujúce masáže pri rannej sprche pre stimuláciu krvného obehu a rýchle prebudenie. Obzvlášť pre osoby s obmedzenou pohyblivosťou je kúpeľová kefa skutočným pomocníkom vďaka svojej dlhej rukoväti.

Pozrieť v eShope >


Tvárová kefa

Tvárová kefa je vhodná na kefovanie tváre, krku a dekoltu. Pokožka na tvári je veľmi citlivá a potrebuje obzvlášť nežnú starostlivosť. Kefovanie tváre by malo byť vykonávané veľmi jemne počas zásaditého celotelového kúpeľa.

Tvárová kefa sa osvedčila aj ako kefa pre bábätká a deti. Jemné kefovanie hladí jemnú detskú pokožku.

Kefa je vhodná aj pre citlivú pokožku tváre žien i mužov.

Pozrieť v eShope >


Kúpeľová kefa krátka

Vďaka svojmu tvaru padne kefa veľmi dobre do ruky a je tou pravou kefou pre milovníkov predovšetkým "silného" kefovania. Tvrdé štetiny podporujú cirkuláciu na kožu, odstraňujú odumreté bunky a zanechávajú pokožku krásne hladkú.

Pozrieť v eShope >


Profesionálna masážna kefa

S profesionálnou masážnou kefou zažijete úplne nový blahodárny pocit zo suchého kefovania. Prírodné štetiny strednej tvrdosti vám dodajú nový impulz a ponúkajú najmä ľuďom s robustnou pokožkou skutočný masážny zážitok - od hlavy až k päte.

Pozrieť v eShope >


Kefa na vlasy

Najlepšia starostlivosť o vlasovú pokožku a vlasy je masáž kefou. Vysoko kvalitná kefa na vlasy s prírodnými štetinami stimuluje krvný obeh, a tým podporuje dôležité čistenie a regeneráciu pokožky hlavy so stovkami tisíc potných a mazových žliaz.

Rast vlasov je stimulovaný a maz z vlasovej pokožky veľmi jemne rozdelený vo vlasoch - najjednoduchšia a najprirodzenejšia starostlivosť o vlasy.

Silné štetiny z diviaka majú vo vlasových kefách veľmi jemnú a nepravidelnú štruktúru. Tým sa štetiny dostanú dobre medzi vlasmi a ľahko a šetrne vyčistia pokožku.

Pozrieť v eShope >


Kefa na ruky a nechty

Nohy sú považované v ľudovom liečiteľstve za "pomocné obličky". Ale nielen cez nohy, ale aj cez ruky, možno organizmu uľahčiť. Ak chcete podporiť tieto vylučovacie funkcie, odporúčame intenzívne, osviežujúci kefovanie rúk, nôh a nechtov v zásaditom kúpeli kefou na ruky a nechty s čistými prírodnými štetinami.

Pozrieť v eShope >