Šampóny babičky Agáty pre zdravé vlasy

Potrebujete spevniť, posilniť alebo podporiť rast vašich vlasov? Alebo máte problémy s lupinami?

Šampóny babičky Agáty obsahujú 17 sibírskych byliniek a rozmrznutú vodu, ktorá sa v minulosti používala ako prostriedok na ozdravenie. Spoločnosť Elevita ich všetky zahrnula do šampónov, aby docielila Vašu zdravú "korunu krásy".

Hustý šampón na spevnenie, posilnenie a rast vlasov

Ak potrebujete spevniť a posilniť vlasy, Hustý šampón Vám v tom určite pomôže. Obsahuje základ z rozmrznutej vody a je vhodný najmä pre jemné a oslabené vlasy.

Aktívne výživné látky, ako napríklad biely med, lopúchový olej a výťažok z bylín hydratujú, vyživujú oslabené vlasy a zabezpečujú Vašim vlasom komplexnú starostlivosť: pevnosť, silu a podporu rastu.

Pozrieť v eShope >

Čierny šampón proti lupinám

Tento prírodný bylinný šampón obsahuje výťažky zo 17 sibírskych byliniek s prídavkom hrste suchej vňate psieho jazyka lekárskeho, bobule šuchy čiernej a brezový decht v náleve z rozmrznutej vody. Všetky tieto zložky pomáhajú upokojiť pokožku, zbavujú ju lupín a spevňujú vlasy.

Brezový decht je známy svojím liečivým účinkom na pokožku hlavy, kde bráni tvorbe lupín. Psí jazyk lekársky zlepšuje krvný obeh a šucha vyživuje vlasy.

Pozrieť v eShope >