Starostlivosť o nohy so značkou GEHWOL

S radosťou Vám oznamujeme, že sme sa spojili s ozajstnými profesionálmi v starostlivosti o zdravie nôh - spoločnosťou Gehwol.

Už 150 rokov nám spoločnosť GEHWOL prináša profesionálnu starostlivosť zameranú na zdravie nôh. Prípravky značky GEHWOL ponúkajú riešenia pre namáhané a unavené nohy, pre studené, suché či naopak nohy trpiace nadmerným potením, rovnako ako aj pre riešenie skutočne medicínskych problémov. Napríklad nôh diabetikov či plesní na nechtoch alebo bolestivo popraskanej pokožky na chodidlách.

Celú ponuku produktov Gehwol nájdete tu.

Z veľkého množstva produktov vyberáme niektoré, ktoré sa najčastejšie predávajú:

Tinktúra na kurie oká

Prípravok na zmäkčenie a ľahšie odstránenie kurích ôk a mozoľov. Nanáša sa priamo na pokožku.

Účinná látka: kyselina salicylová (Ph.Eur.)

pozrieť v obchode >


Zmäkčovač nechtov

Zmierňuje následky zarastených nechtov. Použitím prípravku hrana nechtu získa väčšiu pružnosť, čím sa zmierni tlak v nechtovom vale. Zároveň sa nechtový val hydratuje a spružní. 

pozrieť v obchode >


Schrunden Salbe - masť na stvrdnutú a popraskanú kožu

Masť na veľmi zrohovatenú, popraskanú, suchú a drsnú pokožku nôh je vyrobená na báze zmesi špeciálneho medicinálneho mydla a vybraných olejov, ktoré mimoriadne priaznivo pôsobia na pokožku. Obsahuje účinnú kombináciu prírodných esenciálnych olejov, kožný vitamín panthenol a kamilkový bisabolol, látku brániacu vzniku zápalov. Pravidelným používaním pokožka opäť získa svoju prirodzenú pružnosť a odolnosť a bude lepšie chránená. Masť bráni vzniku prasklín a zápalom pokožky. Masť na stvrdnutú a popraskanú kožu je vhodná na prípravu okluzívnych zábalov chodidiel.

pozrieť v obchode >