Zásadité zábaly nielen proti bolesti

Zásaditá starostlivosť od hlavy až k päte teraz ešte praktickejšie pôsobí vo dne alebo v noci pomocou kvalitných textílií AlkaWear. Kombinácia textílií AlkaWear a soli MeineBase vám umožní dôležitú vec: podporu pokožky v jej prirodzenej vylučovacej funkcii. 

Zásaditý zábal na krk a čelo

Práve pokožka na krku je obzvlášť citlivá, býva tiež vysušená a s pribúdajúcim vekom tu sú viditeľné vrásky. Preto obzvlášť táto oblasť potrebuje zásaditú starostlivosť. Zásaditý zábal možno tiež použiť na čelo, a to nielen pri bolestiach hlavy, ale aj pre uvoľnenie pri namáhavej duševnej práci. Už oddávna sa používa teplý zábal pri bolestiach krku a hlavy.

Zásaditý zábal na krk a čelo sa osvedčil pri padaní vlasov, bolestiach hlavy a krku. Zábal možno použiť nielen na lôžku, ale aj pri pohybe. Je vhodný aj ako zábal na kolená, lakte a iné oblasti.

Pozrieť v eShope >


Zásaditý zábal na šiju a priedušky

Bolesti a natiahnutie šije sa stávajú vedľa bolesti chrbta čoraz častejšie ochorením číslo 1. Dlhá práca pri písacom stole, chýbajúci pohyb, dlhá jazda autom, stres každodenného dňa a v zamestnaní, to všetko vedie u mnohých ľudí k natiahnutiu svalov šije. Ak natiahnutie trvá dlhšie, môže to byť dlhodobo veľmi nepríjemné a môže to človeka silne obmedzovať v jeho každodennej činnosti.

Zásaditý zábal na šiju a priedušky uvoľňuje šetrným spôsobom svalové natiahnutie v oblasti šije a ramien a vedie ku znateľne väčšej pohyblivosti. Je nenápadný pod oblečením a dokáže nielen uvoľniť natiahnutie, ale tiež mu predchádzať. Ak ho použijete ako zábal priedušiek, môže pôsobiť tiež podporne pri problémoch s dýchaním.

Pozrieť v eShope >


Zásaditý zábal pre oblasť obličiek, pečene a podbruška

Zásaditý zábal pre oblasť obličiek, pečene a podbruška podporuje prirodzenú funkciu vylučovania cez pokožku a je ideálnym spoločníkom pre wellness a detoxikačné kúry. Vďaka svojej praktickosti možno zábal používať aj v kancelárii, pri bežnej každodennej činnosti alebo počas odpočinku.

Je vhodný k uvoľneniu a úľave a predovšetkým pri bolestiach brucha a menštruačných bolestiach alebo napätia v oblasti chrbta.

Pozrieť v eShope >