pHour Salts (pH soli)
pHour Salts (pH soli)

Výživový doplnok pH soli - pomoc pre: odkyslenie organizmus, alkalizácia vnútorného prostredia - unikátna kombinácia uhličitanov: sodík, draslík, vápnik, horčík. viac
Kód produktu: AC0001 Doprava a platba

Výživový doplnok pH soli - pomoc pre: odkyslenie organizmus, alkalizácia vnútorného prostredia - unikátna kombinácia uhličitanov: sodík, draslík, vápnik, horčík. viac
Kód produktu: AC0001 Doprava a platba
POPIS:
Doplnok výživy - pHour Salts (pH soli), 450g nový zmenený dizajn etikety
Prispieva k rýchlej remineralizácií tela nahradením 4 hlavných prírodných uhličitanov soli (sodíka, draslíka, vápnika a horečnaté), v správnom pomere. Vďaka vysoko biologickému zloženiu:
-
Podporuje remineralizáciu organizmu, pomáha udržiavať vaše svaly, kosti a kĺby mladé
-
Prispieva k zvýšeniu úrovne energie, tónu a vitality
-
Pomôžte zlepšiť zažívanie
-
Prispieva k zlepšeniu športových výkonov.
Ako fungujú soli pHour?
Soli Phour sú unikátnou kombináciou štyroch výkonných uhličitanov soli (hydrogénuhličitan sodný, uhličitan horečnatý, hydrogénuhličitan draselný a vápenatý), ktorý pomáha udržiavať alkalickú konštrukciu ľudského tela, rastlín a iných živých organizmov.
Keď životný štýl a diéta vytvárajú prekyslenie, to môže spôsobiť veľký stres a škody na zdraví. Telo musí udržiavať pH buniek a tekutín na hodnote 7,365 a bude robiť všetko, čo je potrebné na udržanie rovnováhy. Proces konštantnej neutralizácie kyseliny vytvára veľmi vysoký stres v organizme.
pHour Salts pomáha telu znovu získať rovnováhu. To dáva telo presne to, čo potrebuje k zvýšeniu hladiny veľkých alkalických minerálov a poskytuje výrazné zlepšenie zdravia a všeobecné blaho výsledkov organizmu. Užívanie týchto alkalizačných minerálov vám umožní zaistiť potenciálne prínosy pre telo.
Tieto soli sú prirodzene prítomné vo všetkých tekutinách nášho tela.
Zvyčajne telu tie soli chýbajú a v mnohých prípadoch je telo tiež nasýtené toxínmi. Keď k tomu dôjde, telo nie je schopné normálne fungovať. Tento vzorec alkalizácia pomáha znížiť kyslosť lymfatického, obehového a gastrointestinálneho systému, uľahčuje regeneráciu a ich vitalitu.
Bez hliníka.
Kvasinky a plesne, ktoré sa v našich organizmoch rozvíjajú v prípade jeho nadmernej kyslosti, sa stávajú bariérou pre výživné látky a zmenšujú chemické i mechanické schopnosti vstrebávanie toho čo zjete až o 50 percent. Spôsobuje to, že mnohí ľudia začnú príliš chudnúť, čo vôbec nebýva zdravšie ako nadváha.
Zdravé telo si prirodzene udržuje svoju ideálnu hmotnosť. My sami môžeme zapracovať na tom, aby sme dosiahli zdravej rovnováhy a harmónie svojho tela.
pHour Salts sú nevyhnutne potrebnou kombináciou štyroch uhličitých soli (hydrogénuhličitanu sodného, uhličitanu horečnatého, hydrogenuhličitanu draslíka a uhličitanu vápenatého), ktoré napomáhajú udržať zásaditú konštrukciu organizmov človeka, rastlín aj zvierat. Tieto soli sa prirodzene vyskytujú vo všetkých telesných tekutinách.
Soľ " pHour " môže byť používaná každodenne za cieľom zvýšenia zásadovosti akejkoľvek stravy či nápojov. Ďalšie spôsoby využitia sú: na pečenie, čistenie zubov, na vyplachovanie úst, dezodorovanie, ako prísada do kúpeli a na umývanie nôh.
Zloženie: hydrogénuhličitan sodný, hydrogénuhličitan draselný, uhličitan vápenatý, uhličitan horečnatý
Dávkovanie: Odporúčania pre užívanie: Maximálne 3 krát denne premiešať 1 lyžičku (6 g) prášku s vodou alebo zeleným drinkom Dr Younga. Kuchyňa - pečnie: zdravá alternatíva kypriaceho prášku
Objem: Hmotnosť netto: 450 g
Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ:
Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.
Články

Ako na prekyslenie organizmu
Nie je žiadnym tajomstvom, že rôzne druhy potravín sú pre naše telo lepšie alebo horšie. Ako však môžeme nakresliť hranicu medzi hamburgerom a šalátom? Kde začínajú zdravé potraviny a čím sú také odlišné? Jedným z faktorov, ktoré určujú zdravotnú nezávadnosť potraviny, je pohľad na ňu zo zásaditého alebo kyslého hľadiska. Čo to však v skutočnosti znamená a ako môžete alkalizovať svoje telo?