PuripHy alkalické kvapky - 60 ml
PuripHy alkalické kvapky - 60 ml
PuripHy - alkalické kvapky - pomoc pre: odkyslenie organizmu. viac
Kód produktu: AC0005 Doprava a platba
PuripHy - alkalické kvapky - pomoc pre: odkyslenie organizmu. viac
Kód produktu: AC0005 Doprava a platba
Na základe viac ako dvadsaťročných skúseností z klinickej i vedeckej praxe Dr. Robert O. Young a Shelley Redford Young uzdravujú tisíce ľudí. Pomáhajú im tvoriť vlastný "zázrak pH" s pomocou zásaditej diéty a štýlu života, ktoré vytvorili.
PuripHy je spojením tekutého hydrogénuhličitanu sodného, uhličitanu draselného a hydroxidu draselného. PuripHy môže byť pridávaný do tekutín za cieľom ich alkalizácie.
Stačí iba niekoľko kvapiek a puripHy neutralizuje: riasy, baktérie, kvasinky, plesne, cudzopasníky, exotoxíny a mykotoxíny. Navyše puripHy podporuje vstrebávanie väčšieho množstva kyslíka z vody, ktorú pijeme. Vďaka puripHy sa získava optimálne zloženie vody, prostredníctvom zníženia obsahu iónov vodíka a zvýšenie obsahu iónov hydroxylových. Napomáha to chrániť zásadité prostredie tráviaceho ústrojenstva pred kyselinami pochádzajúcimi z našej stravy.
Najdôležitejšou vecou, ktorú sa musíme naučiť, je zvlhčovanie nášho tela zvnútra pomocou alkalickej vody. Tak ako povrch Zeme, na ktorej žijeme, sú aj naše telá tvorené zo 70% z vody. Pocit hladu je často vyvolaný volaním organizmu o vodu.
Alkalická voda má pH rozmedzí medzi 9 - 11, neutralizuje škodlivé kyslé produkty látkovej výmeny a jemne ich odstraňuje z tkanív organizmu.
Zložky: deionizovaná voda, uhličitan draselný, hydrogénuhličitan sodný, hydroxid draselný
Dávkovanie: zmiešať 5 kvapiek s litrom vody
Upozornenie: uchovávať v chladnom a suchom mieste. Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.
Balenie: 60 ml
Články
Ako na prekyslenie organizmu
Nie je žiadnym tajomstvom, že rôzne druhy potravín sú pre naše telo lepšie alebo horšie. Ako však môžeme nakresliť hranicu medzi hamburgerom a šalátom? Kde začínajú zdravé potraviny a čím sú také odlišné? Jedným z faktorov, ktoré určujú zdravotnú nezávadnosť potraviny, je pohľad na ňu zo zásaditého alebo kyslého hľadiska. Čo to však v skutočnosti znamená a ako môžete alkalizovať svoje telo?